O nama

Firma Politeh je osnovana 1996 godine.

Prevashodna delatnost je izrada proizvoda od plastike tehnologijom brizganja u odgovarajuće kalupe.

Prvobitni proizvodni program bio je reklamne namene i činili su ga proizvodi kao što su stoni jarboli za zastavice, stalci za stone kalendare, privesci za ključeve, futrole za upaljače, špahtle i slično.

Razmišljajući o daljem razvoju i težeći nečem novom, primetili smo da je u većini marketa , mesara i pekara isticanje cena rešeno veoma loše, kako u estetskom tako i u funkcionalnom smislu te smo odlučili da se time pozabavimo.

Davne 1997-me godine uradili smo nosač  cena sa brojčanikom za formiranje cene koji je naišao na odličan odziv tržišta tako da je odmah ušao u primenu u tada najveće trgovačke lance Cmarket, Pekabeta, Centroslavija, Rodić MB, Impexpromet, Jabuka, Višnjica, IM Matijević kao i mnoge mesarske i pekarske radnje.

Nadalje, program smo širili težeći novim, originalnim rešenjima a prateći standarde kvaliteta poznatih svetskih proizvođača u ovoj oblasti.

Sada našu ponudu čini oko 100 proizvoda koji pokrivaju većinu različitih potreba u oblasti obeležavanja cena proizvoda, akcione ponude kao i drugih poruka kupcima.

Naši dugogodišnji poslovni partneri, od momenta njihovog nastanka do danas, su najveći domaći trgovački lanci :

Delhaize Serbia ( Maxi,Shop&Go,Tempo), Univerexport, DIS, Gomex, PerSu, Primanova, Domaće trgovine (Aroma), Fructa trade i mnogi drugi.

Redovni kupci su nam i mnoge manje firme, mesarske i pekarske radnje iz zemlje i okruženja.

Uspešnu poslovnu saradnju imamo sa firmom Sisma doo koja nas uspešno zastupa na tržištu Republike Bosne i Hercegovine kao i sa firmom Promotion doo na teritoriji Crne Gore.

Jasno i pregledno istaknute cene kao i dodatno obeležavanje najatraktivnijih proizvoda su veoma bitan momenat u brzoj i uspešnoj komunikaciji između ponuđača i kupaca.

ISTAKNITE  EFEKTNIJE- PRODAJTE VIŠE

Naš stručni tim će vam rado pomoći u izboru optimalnih rešenja prilikom primene naših proizvoda.

Zadovoljstvo vaših kupaca je i naše zadovoljstvo i cilj kome zajedno težimo.

25

Godina
poslovanja!

255

Zadovoljnih firmi
sa kojima poslujemo

Sertifikati

Sertifikat A Bonitetne izvrsnosti

Solidnost firme potvrđuje “aBonitetna izvrsnost” sertifikat međunarodne firme za ocenu kvaliteta poslovanja “BISNODE” – Bisnode Srbija.